LocatieTelefon

Rezidential Grup are ca obiect principal de activitate: productia, distributia si montajul de usi de garaj si usi industriale sectionale.

Pe langa acestea, gama de produse si servicii a fost permanent dezvoltata, impreuna cu partenerii nostri, reusind sa oferim in prezent produse de cea mai buna calitate la un pret super competitiv. Dovada stau cei peste 1500 de clienti si multiplele lucari de anvergura efectuate!

Prietene drag,

In urma cu mai multi ani in urma unor esecuri pe plan profesional am fost nevoit sa pornesc de la zero, de la un proprietar de firma sa devin un simplu angajat.

Intradevar am plecat de jos (foarte de jos) dar dorinta continua de a invata si de a devenii din ce in ce mai bun, m-au ajutat si m-au propulsat in mod constant pe calea erarhica.

Viziunea si misiunea le-am avut clare de la inceput. Dupa doar 4 ani si dupa ce am trecut  prin toate stadiile profesionale, dorinta mea de afirmare si dezvoltare a fost franata si m-am vazut obligat sa incerc sa gasesc alte modalitati de a evolua.

Asa a luat nastere compania Rezidential Grup, din dorinta de a evolua, de a ma autodepasii permanent, de a oferii potentialilor clienti servicii ireprosabile.

Am inceput cu Usi de Garaj Bacau si apoi ne-am extins cu Usi de Garaj Botosani – Usi de Garaj Braila – Usi de Garaj Brasov – Usi de Garaj Buzau – Usi de Garaj Bucuresti – Usi de Garaj Focsani – Usi de Garaj Galati – Usi de Garaj Iasi – Usi de Garaj Oradea – Usi de Garaj Piatra Neamt – Usi de Garaj Suceava – Usi de Garaj Vaslui

Toate aceste dorinte le-am imprimat si in vointa companiei si in viitoarea echipa Rezidential Grup, drept dovada, dupa inca 7 ani si dupa incercari grele in ani de criza, suntem lideri pe piata de Nord-Est.7

Ciprian Constantin Deleu

Director general

Solutii durabile si eficiente pentru spatii industriale

Usi industriale sectionale

Pentru a asigura functionalitatea si siguranta spatiilor industriale, alege usi industriale sectionale de inalta calitate. Aceste usi sunt ideale pentru hale, depozite, garaje si alte spatii comerciale sau industriale, oferind solutii eficiente si durabile pentru inchiderea si securizarea acestor zone.

Usile industriale sectionale sunt fabricate din materiale rezistente, precum otel galvanizat, si sunt izolate termic cu panouri sandwich, asigurand astfel o excelenta izolare termica si fonica. Sunt disponibile in diverse dimensiuni si configuratii, pentru a se adapta perfect cerintelor specifice ale fiecarui proiect.

Avantajele usilor industriale sectionale includ:

  • Durabilitate si rezistenta: Fabricate din materiale de inalta calitate, aceste usi sunt proiectate sa reziste la utilizare intensa si conditii dure de mediu.
  • Izolare termica si fonica: Panourile sandwich ofera o izolare eficienta, reducand pierderile de energie si zgomotul.
  • Sisteme de siguranta avansate: Echipate cu mecanisme de siguranta impotriva ruperii arcurilor si cablurilor, senzori de detectie a obstacolelor si alte functii de protectie.
  • Flexibilitate: Disponibile in variate culori si finisaje, usile pot fi personalizate pentru a se integra armonios in orice tip de cladire industriala.

 

Servicii complete de vanzare si montaj pentru usi industriale sectionale

Usi industriale sectionale

Cum functioneaza:

  1. Consultanta initiala: Discutam despre cerintele proiectului tau pentru a identifica cele mai potrivite solutii.
  2. Selectia produselor: Alegem impreuna modelul de usa industriala sectional care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.
  3. Montaj profesional: Echipa noastra de specialisti asigura instalarea corecta si rapida a usilor, conform celor mai inalte standarde de siguranta si calitate.

Contacteaza-ne astazi pentru a afla mai multe despre oferta noastra de usi industriale sectionale si pentru a primi o oferta personalizata. Alege usi industriale sectionale pentru a beneficia de solutii durabile si eficiente, ideale pentru orice spatiu industrial.