LocatieTelefon

Rezidential Grup are ca obiect principal de activitate: productia, distributia si montajul de usi de garaj si usi industriale sectionale.

Pe langa acestea, gama de produse si servicii a fost permanent dezvoltata, impreuna cu partenerii nostri, reusind sa oferim in prezent produse de cea mai buna calitate la un pret super competitiv. Dovada stau cei peste 1500 de clienti si multiplele lucari de anvergura efectuate!

Prietene drag,

In urma cu mai multi ani in urma unor esecuri pe plan profesional am fost nevoit sa pornesc de la zero, de la un proprietar de firma sa devin un simplu angajat.

Intradevar am plecat de jos (foarte de jos) dar dorinta continua de a invata si de a devenii din ce in ce mai bun, m-au ajutat si m-au propulsat in mod constant pe calea erarhica.

Viziunea si misiunea le-am avut clare de la inceput. Dupa doar 4 ani si dupa ce am trecut  prin toate stadiile profesionale, dorinta mea de afirmare si dezvoltare a fost franata si m-am vazut obligat sa incerc sa gasesc alte modalitati de a evolua.

Asa a luat nastere compania Rezidential Grup, din dorinta de a evolua, de a ma autodepasii permanent, de a oferii potentialilor clienti servicii ireprosabile.

Am inceput cu Usi de Garaj Bacau si apoi ne-am extins cu Usi de Garaj Botosani – Usi de Garaj Braila – Usi de Garaj Brasov – Usi de Garaj Buzau – Usi de Garaj Bucuresti – Usi de Garaj Focsani – Usi de Garaj Galati – Usi de Garaj Iasi – Usi de Garaj Oradea – Usi de Garaj Piatra Neamt – Usi de Garaj Suceava – Usi de Garaj Vaslui

Toate aceste dorinte le-am imprimat si in vointa companiei si in viitoarea echipa Rezidential Grup, drept dovada, dupa inca 7 ani si dupa incercari grele in ani de criza, suntem lideri pe piata de Nord-Est.7

Ciprian Constantin Deleu

Director general

Seriozitate, promptitudine, responsabilitate, oameni calificati pentru meseria care o practica si garantia lucrului bine facut!

Toate informatiile, consilierea si masuratorile sunt absolut GRATUITE.