LocatieTelefon

Automatizari usi de garaj

Automatizari usi de garaj – ofera un confort deosebit prin eliminarea completa a efortului uman depus pentru deschiderea si inchiderea unei usi de garaj. Atunci cand ajungeti cu masina in fata usii de garaj, nu trebuie sa coborati din masina pentru a o deschide si dupa aceea a o inchide. Prin simpla apasare a unui buton pe telecomanda usa incepe sa se deschida automat.

Compania noastra va ajuta in alegerea variantei optime de echipament, in functie de modul constructiv al usii de garaj si particularitatile constructive.

Pe langa alegerea sistemului care se potriveste cel mai bine, specialistii nostrii va asigura montaj si intretinere profesionale. Experienta acumulata dea lungul timpului ne-a ajutat in selectarea celor mai buni producatori de automatizari. Oferta noastra cuprinde doua game de automatizari din dorinta de a va oferii produse de o calitate exceptionala dar si posibilitatea de a avea o alternativa.

Nice Shel75kit automatizari pentru usi de garaj sectionale

Automatizari usi de garaj sectionale Nice Shel50kit, pentru usi de garaj sectionale cu suprafata pana la 8,4 m2 si usi basculante cu suprafata pana la 9,8 m2.

Kit de automatizare pentru usi de garaj sectionale de pana la 8,4 m2 si usi basculante de pana la 9,8 m2. Dispune de: o instalare rapida datorita sistemului de imbinare; fiabilitate-prin auto-diagnoza ce identifica si semnaleaza prompt eventualele defectiuni; siguranta, prin motorul alimentat la 24V, cu limitator electronic, oprire la detectarea obstacolelor; fuctionare silentioasa datorita sinei de ghidare cu lant dintr-o singura bucata de 2850mm si posibilitatea operarii manuale in cazul unei pene de curent. Kitul contine si doua telecomenzi (433,92 MHz ) cu patru canale.

Instalare rapida, datorita sistemului de imbinare

Fiabilitate – prin auto-diagnoza identifica si semnaleaza imediat eventualele defectiuni

Siguranta – motor la 24 V, cu limitator electronic; oprire la detectarea obstacolelor

Functionare silentioasa

Operare manuala in cazul unei pene de curent

Unitate centrala incorporata cu urmatoarele functiuni

Viteza

Functia de inchidere temporizata sau automata

Deschidere partiala

Setarea pauzei si a vitezei

Setarea sensibilitatii de detectie a obstacolelor cu inversarea sensului de deschidere

Incetinirea miscarii la capat de cursa pentru a garanta o inchidere perfecta

Recunoasterea automata a fotocelulelor

Nice SPIN23 automatizari pentru usi de garaj sectionale

Pentru uși secţionale de până la 12,5 m2 și uși basculante de până la 11,8 m2. Motoreductor electromecanic ireversibil pentru utilizare rezidenţială, curea de tracţiune, motor de 24 Vcc cu encoder magnetic.

Instalare rapidă în orice spaţiu: cap orientabil, sistem de deblocare cu cablu care poate fi poziţionat în orice punct al garajului și fără a fi nevoie de instalarea unor butoane de comandă pe perete.

Economic și ecologic: prin conectarea la reţea în mod standby, unitatea cu radio conectat consumă doar 0,8 W (SPIN30) și 1,2 W (SPIN40); conectată la o baterie sau la un kit Solemyo, consumul în mod standby se reduce la 0,036 W.

Extrem de simplu datorită sistemului BlueBUS care permite conexiuni cu doar două fire între unitatea de comandă și perechile de fotocelule.

Sigur: detectarea problemelor și programare automată a timpilor de funcţionare, monitorizarea absorbţiei
motorului în timpul funcţionării, autodiagnosticare prin led intermitent și lumină de atenţionare.

Accelerare și decelerare reglabile, la începutul și sfârșitul fiecărei manevre.

Echipate pentru conectarea bordurilor sensibile de ultimă generaţie 8,2 kOhm.

Luminos: lampă de 40 W care poate înlocui iluminarea din garaj.

Nice SPIN41 automatizari pentru usi de garaj sectionale

Pentru uși secţionale de până la 17,5 m2 și uși basculante de până la 14,7 m2. Motoreductor electromecanic ireversibil 230 Vca pentru utilizare rezidenţială, curea de tracţiune, motor de 24 Vcc cu encoder magnetic.

Instalare rapidă în orice spaţiu: cap orientabil, sistem de deblocare cu cablu care poate fi poziţionat în orice punct al garajului și fără a fi nevoie de instalarea unor butoane de comandă pe perete.

Economic și ecologic: prin conectarea la reţea în mod standby, unitatea cu radio conectat consumă doar 0,8 W (SN6031) și 1,2 W (SN6041); conectată la o baterie sau la un kit Solemyo, consumul în mod standby se reduce la 0,036 W.

Extrem de simplu datorită sistemului BlueBUS: care permite conexiuni cu doar două fire între unitatea de
comandă și perechile de fotocelule.

Sigur: detectarea problemelor și programare automată a timpilor de funcţionare, monitorizarea absorbţiei
motorului în timpul funcţionării, autodiagnosticare prin led intermitent și lumină de atenţionare. Accelerare și
decelerare reglabile, la începutul și sfârșitul fiecărei manevre.

Echipate pentru conectarea bordurilor sensibile rezistive de ultimă generaţie 8,2 kOhm.

Luminos: lampă de 40 W care poate înlocui iluminarea din garaj.

Nice SOON automatizari pentru usi de garaj sectionale

Pentru uși secţionale* de până la 20 m2. Motoreductor electromecanic 24 Vcc, cu encoder absolut.

Instalare simplă: direct pe arborele ușii secţionale; dimensiuni foarte reduse, îndeosebi lăţimea pentru facilitarea montării în orice poziţie.

Extrem de simplu datorită sistemului BlueBUS care permite conexiuni cu doar două fire între unitatea de comandă și perechile de fotocelule.

Practic: unitate de comandă și baterie tampon PS124 (opţionale) amplasate în interior, care se pot conecta prin intermediul unui conector ușor de utilizat, cu cuplare ghidată.

Economie de energie: când sistemul nu funcţionează, intră în stand-by.

Fiabil și precis: memorizarea poziţiilor de oprire la deschidere și la închidere; pornire treptată și încetinire la deschidere și la închidere; tehnologia cu encoder absolut garantează precizie fără a fi nevoie de prezenţa limitatoarelor de cursă; fiabilitate, păstrare în timp a valorilor configurate.

Sigur: detectarea problemelor și monitorizarea absorbţiei motorului în timpul funcţionării, autodiagnosticare prin led intermitent și lumină de atenţionare.

Echipat pentru conectarea bordurilor sensibile optice și rezistive de ultimă generaţie, de 8,2 kOhm).

Seriozitate, promptitudine, responsabilitate, oameni calificati pentru meseria care o practica si garantia lucrului bine facut!

Toate informatiile, consilierea si masuratorile sunt absolut GRATUITE.