LocatieTelefon

Porti autoportante

Ce este o poarta autoportanta si cum functioneaza?

Un sistem de poarta autoportanta, este o poarta de tip consola, fara sina incastrata sau aplicata in paviment, sustinuta de o sina speciala in interiorul careia se afla carucioare cu role. Poarta se sudeaza de sina, iar carucioarele cu role sunt prinse intr-un bloc de beton.

Avantajele portilor autoportante

Portile autoportante permit deschiderea portilor astfel incat acestea sa nu atinga solul. In acest fel nu vor mai fi probleme cu gheata, pamantul adunat pe sina portii, etc.

Sistemul de culisare pentru porti autoportante este ideal pentru a evita foarte multe probleme de intretinere a acestora.

Acest tip de porti are un standard inalt de siguranta, fiind complet premontate. Lucrarile de fundatie sunt reduse, fara sine de culisare pe pardoseala, fara disfunctionalitati din cauza ghetii, zapezii sau murdariei colmatate.

Deschiderea utila pentru porti in consola poate sa fie intre 3 si 15 m iar automatizarile aferente ar fi intre 300 kg si 2200 kg.

Sistemele de porti autoportante sunt solutii noi pentru portile culisante, fara sina aplicata, incastrata in pavement.

Pentru montarea acestui sistem de poarta este necesara turnarea unui bloc de beton in care vor fi prinse carucioarele cu role. Poarta este sustinuta de sina, in interiorul careia se afla cele doua carucioare cu role. Poarta se sudeaza de sina, iar carucioarele cu role sunt prinse in blocul de beton.

Toate accesoriile sunt din otel galvanizat, pentru a garanta durabilitatea. Esential este ca functionarea portii nu este influentata de conditiile climaterice. Zapada sau gheata nu au nici un efect asupra functionarii portii.

Sunt recomandate pentru uz rezidential si uz industrial.

Usor de instalat
Montajul sistemului pentru porti autoportante, se realizeaza foarte usor, printru intermediul a 5 accesorii, care confera portii o performanta in miscare si fiabilitate.

Siguranta
Sistemului pentru porti autoportante, este adaptabil pentru orice situatie, chiar si atunci cand solul pe care se monteaza sistemul este prundis sau pietris, evitand riscul de alunecare sau deraiere.

Fiabilitate
Sistemului pentru porti autoportante, este sigur si complet, cu durabilitate marita si mentenata redusa. Sina interna pentru rulare asigura cea mai mare parte a rularii.

Look
Structura sistemului pentru porti autoportante, ofera un design atragator, fara a modifica estetica portii.

Seriozitate, promptitudine, responsabilitate, oameni calificati pentru meseria care o practica si garantia lucrului bine facut!

Toate informatiile, consilierea si masuratorile sunt absolut GRATUITE.