LocatieTelefon

Usi de garaj Focsani

Usi de garaj Focsani – sunt compuse din panouri termoizolate din spuma poliuretanica fara CFC cu grosime totala de 40 mm. Colile din otel de 0,5 mm care compun panoul sandwich utilizat la confectionarea usi de garaj, sunt galvanizate si vopsite prin acoperire electrostatica cu pulberi. Aceste tratamente protejeaza suprafata usi de garaj impotriva luminii soarelui, umezelii, ploii sau zapezii. In interiorul panoului o banda suplimentara solida din otel asigura o fixare foarte buna a balamalelor.

Usi de garaj – nu ocupa spatiul exterior, deoarece se deschide in interior, astfel autoturismul poate fii parcat foarte aproape de garaj. Fiecare panou al usi de garaj are propria conexiune cu sistemul de rulare, astfel creste durabilitatea si eficienta folosirii usi de garaj. Usa de garaj sectionala este realizata din panouri sandwich cu diferite finisaje (lis,imitatie lemn) si intr-o gama variata de culori pentru a putea satisface si cele mai exigente gusturi.

Usi de garaj pentru toate gusturile

Exista posibilitatea de a se alege intre cinci modele clasice sau moderne:

Usi de garaj cu panouri multi-linii

Usi de garaj cu panouri cu o singura linie

Usi de garaj cu panouri design Georgian(casetat)

Usi de garaj cu panouri suprafata neteda

Usi de garaj cu panouri microprofil V

Solutii personalizate(pe dimensiuni unice)sau standardizate(pentru economie)
Multiple accesorii pentru usi de garaj-operare manuala/automata,multiple modele de ferestre,usi pietonale cu si „fara prag „(profil de 15 mm inaltime si 30 mm inaltime),usi laterale confectionate din acelasi tip de panou ca si usa de garaj, yale cu cheie simple si de siguranta,diverse modele de accesorii decorative din inox

Panourile si feroneria usi lor de garaj sunt pre-gaurite in fabrica, astfel incat se elimina riscul de montaj defectuos datorat alinierii incorecte a balamalelor,sinelor sau suportilor de role

Posibilitatea de vopsire a usi de garaj in 210 culori din paletarul RAL. Cea mai mare oferta de folie tip furnir din Romania pentru usi de garaj-24 de decoruri in standardul extins si inca 32 in gama Premium

RAL 9010 Alb

RAL 8014 Maro

Stejar auriu

Mahon

Nuc (Stejar inchis)

Gri

Sine duble din otel galvanizat  prinse prin nituire, FlexyForce Olanda

Profil de rigidizare tip”C”(se monteza in spatele sinelor orizontale)in standard

System de prindere in tavan cu patru clipsuri culisante si profile’L’ reglabile

Rolele din naylon contin rulmenti cu bile pentru a avea o miscare usoara, fara frecare si fara zgomot a usilor de garaj în sinele sistemului de rulare

Sisteme de franare reglabile pentru oprirea usi de garaj la capatul cursei

Arcuri de torsiune din otel cu durabilitate de viata de minim 25000 de cicluri(un ciclu=deschidere+inchidere usa de garaj)

Panourile usi de garaj sunt produse conform ultimelor norme europene de siguranta cu protectie impotriva prinderii degetelor pentru a preveni prinderea accidentala a mainilor

Balamalele laterale si cele intermediare unesc panourile usi de garaj sectionale

Tocurile laterale ofera mai multa siguranta deoarece sunt inchise si au sina verticala inclusa astfel  incat sa protejeze impotriva patrunderii mainilor sau a diferitelor obiecte in calea de rulare a usi de garaj

Solutii durabile si eficiente pentru spatii industriale

Usi industriale sectionale

Pentru a asigura functionalitatea si siguranta spatiilor industriale, alege usi industriale sectionale de inalta calitate. Aceste usi sunt ideale pentru hale, depozite, garaje si alte spatii comerciale sau industriale, oferind solutii eficiente si durabile pentru inchiderea si securizarea acestor zone.

Usile industriale sectionale sunt fabricate din materiale rezistente, precum otel galvanizat, si sunt izolate termic cu panouri sandwich, asigurand astfel o excelenta izolare termica si fonica. Sunt disponibile in diverse dimensiuni si configuratii, pentru a se adapta perfect cerintelor specifice ale fiecarui proiect.

Avantajele usilor industriale sectionale includ:

  • Durabilitate si rezistenta: Fabricate din materiale de inalta calitate, aceste usi sunt proiectate sa reziste la utilizare intensa si conditii dure de mediu.
  • Izolare termica si fonica: Panourile sandwich ofera o izolare eficienta, reducand pierderile de energie si zgomotul.
  • Sisteme de siguranta avansate: Echipate cu mecanisme de siguranta impotriva ruperii arcurilor si cablurilor, senzori de detectie a obstacolelor si alte functii de protectie.
  • Flexibilitate: Disponibile in variate culori si finisaje, usile pot fi personalizate pentru a se integra armonios in orice tip de cladire industriala.

 

Servicii complete de vanzare si montaj pentru usi industriale sectionale

Usi industriale sectionale

Cum functioneaza:

  1. Consultanta initiala: Discutam despre cerintele proiectului tau pentru a identifica cele mai potrivite solutii.
  2. Selectia produselor: Alegem impreuna modelul de usa industriala sectional care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.
  3. Montaj profesional: Echipa noastra de specialisti asigura instalarea corecta si rapida a usilor, conform celor mai inalte standarde de siguranta si calitate.

Contacteaza-ne astazi pentru a afla mai multe despre oferta noastra de usi industriale sectionale si pentru a primi o oferta personalizata. Alege usi industriale sectionale pentru a beneficia de solutii durabile si eficiente, ideale pentru orice spatiu industrial.