Vrei o Oferta? Suna-ne0731071107

Automatizari usi de garaj sectionale

Automatizari usi de garaj – ofera un confort deosebit prin eliminarea completa a efortului uman depus pentru deschiderea si inchiderea unei usi de garaj. Atunci cand ajungeti cu masina in fata usii de garaj, nu trebuie sa coborati din masina pentru a o deschide si dupa aceea a o inchide. Prin simpla apasare a unui buton pe telecomanda usa incepe sa se deschida automat.

Compania noastra va ajuta in alegerea variantei optime de echipament, in functie de modul constructiv al usii de garaj si particularitatile constructive. Pe langa alegerea sistemului care se potriveste cel mai bine, specialistii nostrii va asigura montaj si intretinere profesionale. Experienta acumulata dea lungul timpului ne-a ajutat in selectarea celor mai buni producatori de automatizari. Oferta noastra cuprinde doua game de automatizari din dorinta de a va oferii produse de o calitate exceptionala dar si posibilitatea de a avea o alternativa.

Automatizari usi de garaj sectionale

Nice Shel50kit automatizari pentru usi de garaj sectionale

Automatizari usi de garaj sectionale Nice Shel50kit, pentru usi de garaj sectionale cu suprafata pana la 8,4 mp si usi basculante cu suprafata pana la 9,8 mp.

Kit de automatizare pentru usi de garaj sectionale de pana la 8,4 mp si usi basculante de pana la 9,8 mp. Dispune de: o instalare rapida datorita sistemului de imbinare; fiabilitate-prin auto-diagnoza ce identifica si semnaleaza prompt eventualele defectiuni; siguranta, prin motorul alimentat la 24V, cu limitator electronic, oprire la detectarea obstacolelor; fuctionare silentioasa datorita sinei de ghidare cu lant dintr-o singura bucata de 2850mm si posibilitatea operarii manuale in cazul unei pene de curent. Kitul contine si doua telecomenzi (433,92 MHz ) cu patru canale.

Automatizari Usi de Garaj 1

CARACTERISTICI TEHNICE

 • Instalare rapida, datorita sistemului de imbinare
 • Fiabilitate – prin auto-diagnoza identifica si semnaleaza imediat eventualele defectiuni
 • Siguranta – motor la 24 V, cu limitator electronic; oprire la detectarea obstacolelor
 • Functionare silentioasa
 • Operare manuala in cazul unei pene de curent
 • Unitate centrala incorporata cu urmatoarele functiuni :

–  Viteza

–  Functia de inchidere temporizata sau automata

–  Deschidere partiala

–  Setarea pauzei si a vitezei

–  Setarea sensibilitatii de detectie a obstacolelor cu inversarea sensului de deschidere

–  Incetinirea miscarii la capat de cursa pentru a garanta o inchidere perfecta

–  Recunoasterea automata a fotocelulelor

Automatizari Usi de Garaj 2

Automatizari Usi de Garaj 3

Nice SpidoKit automatizari pentru usi de garaj sectionale

Automatizari pentru usi de garaj sectionale Nice SpidoKit, pentru usi sectionale de pana la 10,2 m2 si usi basculante de pana la 11,8 m2. Premontat, ghidaj intreg de 3 m. Transmisie cu lant.

CARACTERISTICI TEHNICE

 • SP6000, motoreductor electromecanic cu montaj rapid cu forta maxima 65 kg si alimentarea motorului la joasa tensiune 24 Vcc
 • receptor de 433,92 MHz rolling code cu functie de autoinvatare
 • unitate de comanda incorporata cu dispozitiv antistrivire la deschidere si inchidere si functie de incetinire la inchidere
 • carter compact cu membrana de protectie: se pot realiza legaturile, se poate programa centrala si inlocui dispozitivul de semnalizare luminoasa, fara a demonta carterul
 • lumina de control integrata
 • buton extern pentru a comanda motoreductorul fara a-l deschide
 • sistem manual practic de deblocare

Accesorii

prelungitor de montaj pentru mArirea cursei cu 1m (max. 1 prelungitore)

kit pentru deblocare din exterior cu coarda metalica

Nice Spinbus automatizari pentru usi de garaj sectionale

Automatizari usi de garaj sectionale Nice Spinbus, pentru usi sectionale de pana la 12,5 m2 si usi basculante de pana la 11,8 m2 , cu tehnologie de legatura BlueBUS. Motoreductor electromecanic ireversibil 230 Vca pentru uz rezidential, tractiune cu curea, motor 24 Vcc cu encoder magnetic.

Versiune Completa cu Ghidaj

din 3 bucati de 1 m

 • Instalare rapida in orice spatiu cu capul orientabil, sistemul de deblocare tip coarda si dispozitivul de comanda tip pas-cu-pas foarte comod, ce se poate pozitiona in orice punct al garajului, pentru a actiona instalatia fara telecomanda si fara necesitatea instalarii comenzii de perete!
 • Foarte simple datorita sistemului BlueBUS ce permite legaturi cu doar doua fire intre unitate de comanda si cuplurile de fotocelule.
 • Sigure: identificare obstacole si programare automata a timpilor de lucru,monitorizarea absortiei motorului de-a lungul cursei, autodiagnosticare prin semnalul luminos intermitent si lumina de control.
 • Accelerare si incetinire reglabile, la inceputul si la sfarsitul fiecarei manevre.
 • Predispuse pentru legatura bordurilor sensibile de ultima generatie 8,2 kohm.
 • Economie de energie: cand sistemul nu e in functiune intra in stand-by, ducand consumul la numai 2 W.
 • Luminos: lampa E27 de 40 W ce poate inlocui alte surse de iluminare din garaj.

Automatizari Usi de Garaj 4